Saturday , June 29 2024

Euro 2024 se vede la Iulius Mall Suceava! Vino să trăieşti emoția competiției și să susții naționala României!

Euro 2024 se vede la Iulius Mall Suceava, pe un ecran gigant! Fanii „sportului rege”, dar și pasionații de experiențe unice sunt așteptați la Iulius Mall pentru a vedea meciurile din cadrul Euro 2024. Iulius Mall a pregătit o zonă specială, de unde poți viziona performanțele echipelor, trăind cu intensitate fiecare moment. Ai șansa să câștigi mingi cu naționala României și tricouri semnate de Dorin Goian, vouchere la restaurantele din food court, dar și să te bucuri de surprizele pregătite special pentru tine.

O lună întreagă, plină de spectacolul fotbalului, de distracție și adrenalină, chiar pe esplanada Iulius Mall, în fața unui ecran gigant, care va surprinde jucătorii în acțiune și cele mai captivante „faze” ale meciurilor. Începând de vineri, 14 iunie, și până duminică, 14 iulieesplanada Iulius Mall este animată de bucuria fotbalului și de emoția competiției. Îți va face plăcere să stai aici, pentru că vei avea parte de big beans-uriumbrele, dar și răcoritoare și snack-uri, totul pentru completarea unei atmosfere demne de Euro 2024.

Nu uita că Iulius Mall însoțește fiecare seară cu momente de divertisment, iar pauzele dintre meciuri sunt dedicate jocurilor. Participă la concursuri cu premii atractive, de la vouchere la restaurantele Spartan, Manay, Mesopotamia, Cartofisserie, Yumm, Dionisus, dar și la Raff Coffee și Empire Salon, până la mingi și tricouri semnate de Dorin Goian. În plus, cei care vizionează meciurile sunt așteptați la cornerul Iulius de pe esplanadă, pentru că, în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024, la cumpărături de minimum 100 de lei, intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre tricourile semnate de Dorin Goian, dar și pentru o minge. Iar dacă reușești să identifici jucătorul, ai șansa câștigării unui voucher în food court. Atmosfera electrizantă continuă și după meciuri, pentru că, în fiecare zi de vineri și sâmbătă, ești așteptat la after-party, cu muzică bună și distracție pe măsura așteptărilor tale.

În zilele de pauză ale Campionatului European de Fotbal 2024, cei mici se vor bucura de cinema în aer liber, pe 27 și 28 iunie, 4, 8 și 11 iulie, în intervalul orar 18:00-20:00, iar cei mari pe 3, 4, 7, 8 și 11 iulie, începând cu ora 21:00.

Fotbalul reunește comunități din toată lumea și ne ține cu sufletul la gură, iar vara aceasta ai încă un motiv în plus să savurezi toată această experiență, pentru că echipa ta prefarată joacă alături de cele mai valoroase naționale de fotbal ale Europei. Iar pentru a te convinge că „merită văzut împreună”, urmărește filmulețul pregătit de Iulius.

Fii pregătit pentru o atmosferă plină de emoții și vino să îți susții echipa preferată la Euro 2024! Partener principal: Coca Cola, iar suporteri eveniment: HisenseGorenje, Takis, Raff Coffee și AutoDel. 

Vezi si

“Urzeala Firelor – Țesături din interior din Oltenia și Bucovina”, expoziție la Muzeul Satului

Muzeul Național al Bucovinei în parteneriat cu Muzeul Olteniei Craiova vă invită să vizitați în …