Saturday , June 29 2024

Trei zile de concerte la Suceava, de zilele orașului

Obiceiul din anii trecuți în care Primăria Suceava  organizează concerte de zilele orașului nu a fost abandonat în acest an. Primarul în funcție al municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat în conferința de presă de ieri cine vor fi artiștii care vor concerta la Zilele Sucevei, manifestările dorindu-se a fi și în acest an unele de mare anvergură.

Concertele vor avea loc pe esplanada din centrul Sucevei. Vor începe în preziua hramului Sucevei, adică pe data de 23 iunie, și vor continua și în ziua de după hram, respectiv 25 iunie. În fiecare din cele trei zile – 23, 24 și 25 iunie – vor avea loc concerte cu artiști cunoscuți, care să împace cât mai multe preferințe muzicale.

Capete de afiș vor fi artiștii care au mai concertat anii trecuți la Suceava cu diferite ocazii și anume: 3Sud Est, Andra Gogan, Irina Rimes și Lora. „Duminică seară vor fi formații de la școli din Suceava și concert Andra Gogan pentru copii. Luni, 24 iunie vor fi artiști consacrați de muzică populară iar la final concert extraordinar Irina Rimes. Marți, 25 iunie vor evolua artiști locali de muzică populară plus DJ Silviu Andrei iar în final concert extraordinar Lora și concert extraordinar 3 Sud Est. Zilele Sucevei se vor încheia cu un spectacol pirotehnic. Sper să fie pe gustul sucevenilor aceste formații în așa fel încât să marcăm așa cum se cuvine Zilele orașului nostru”, a declarat Ion Lungu. El a adăugat că luni seară va fi „Seara valorilor bucovinene”, eveniment organizat și în anii precedenți în preajma zilelor Sucevei. (Dan PRICOPE)

 

Vezi si

Alexia Petruneac – noua speranță a handbalului feminin sucevean

La doar 13 ani, Alexia joacă de la egal la egal cu adversare și cu …