Saturday , June 29 2024

Proiect de extindere și modernizare a iluminatului public pe 19 străzi din Suceava

Primăria municipiului Suceava pregătește al cincilea proiect pentru reabilitarea sistemului de iluminat public. Este un proiect care va fi finanțat din Fondul de Mediu iar în conferința de presă de miercuri, 19 iunie, primarul Ion Lungu a precizat că este vorba despre un proiect privitor la modernizarea și extinderea iluminatului public pe 19 străzi.

Partea de modernizare a iluminatului public se va face pe străzile Gorunului, Fagului, Plopului, Ana Aslan, în fața Palatului de Justiție, pe bulevardul Sofia Vicoveanca și pe strada Mitocului. La extinderea sistemului de iluminat public vor intra străzile Cuza Vodă – porțiunea de pe DN29 de la ieșirea din cartierul Tinereții până la limita cu orașul Salcea – alături de străzile Cernăuți (zona fostului Dedeman), Emanuel Diaconescu, Ionel Teodoreanu, Putnei, Energeticianului, Nicolae Titulescu, Traian Popovici, Plevnei, George Topârceanu, Lipoveni și Constructorului. (D.P.)

Vezi si

Stomatologii suceveni avertizează asupra publicității nedeontologice pentru racolarea clientelei. ”Stomatologia se transformă din medicină în comerț cu dinți”

Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava a transmis zilele trecute către Colegiul Medicilor Stomatologi din România o …