Saturday , June 29 2024

Proiectul de mediu al Şcolii Gimnaziale Nr. 8 Suceava va reprezenta județul la etapa națională

Concursul național de proiecte de mediu este cuprins în Calendarul Proiectelor de Educație Extrașcolară Internaționale și Naționale 2024.

Etapa județeană a concursului s-a desfășurat la Colegiul Tehnic ”Petru Mușat” Suceava în data de 7 iunie a.c. A obținut Premiul I Şcoala Gimnazială Nr. 8 Suceava, coordonator prof. Carmen Sima; Premiul II a ajuns la Şcoala Gimnazială Poiana Stampei, coordonator prof. Ofelia Arvinte, iar Premiul III la școala Gimnazială Ipotești, coordonator prof. Ioan Vovciuc. Proiectul de mediu ”Schimbările climatice – soluții pentru viitor”, coordonat de prof. Carmen Cristina Sima, va reprezenta județul la etapa națională.

Concursul național de proiecte de mediu vizează conservarea și protejarea mediului înconjurător, ca mediu vital pentru o viață sănătoasă, conștientizarea și asumarea responsabilității elevilor față de mediul înconjurător, implicarea elevilor în găsirea unor soluții în rezolvarea unor probleme de mediu la nivel local și național și reducerea dezechilibrelor produse de om naturii prin colaborarea cu toți factorii responsabili la nivel local, național și internațional. (O. N.)

Vezi si

Stomatologii suceveni avertizează asupra publicității nedeontologice pentru racolarea clientelei. ”Stomatologia se transformă din medicină în comerț cu dinți”

Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava a transmis zilele trecute către Colegiul Medicilor Stomatologi din România o …