Saturday , June 29 2024

Ion Lungu a premiat echipa de juniori I de la CSU Suceava pentru titlul de vicecampioană națională

Echipa de juniori I de la CSU Suceava a fost premiată de către primarul Ion Lungu pentru titlul de vicecampioană națională la handbal masculin obținut în sezonul recent încheiat.

La evenimentul ce a avut loc miercuri, la sediul Primăriei, au fost prezenți directorul CSU Suceava, Iulian Andrei, antrenorii Vasile Boca și Ioan Tcaciuc și o parte dintre jucătorii care au realizat această performanță. “Ei reprezintă viitorul handbalului masculin sucevean”, a subliniat Ion Lungu.

Lotul complet care a obținut argintul la turneul final de la Mioveni a fost format din: Ştefan Leonte, Răzvan Rîpă, Andrei Rață, Codrin Radu, Rareș Andrei Ostafe, Teodor Moșneagu, Ianis Chiruț, Bogdan Niculaie, Codrin Dascălu, Adrian Condrea, Ionuț Pășcuț, Teodor Ilucă, Eduard Rusu, Alexandru Țivichi, Emanuel Şerban și Florin Drăgoi-David. Antrenori: Vasile Boca și Ioan Tcaciuc. Director tehnic: Petru Ghervan. Kinetoterapeut: Mihai Vornicu.

“Cu acest prilej, CSU Suceava mulțumește pentru sprijinul constant oferit de municipalitate, fără de care aceste performanțe n-ar fi fost posibile!”, a transmis clubul sucevean.

CSU Suceava este singurul club din handbalul masculin românesc care a reușit să câștige în sezonul 2023-2024 două titluri de campioană națională, la Tineret și Juniori II! Adăugând și argintul de la Juniori I, CSU Suceava a avut în total trei medalii, performanță egalată doar de Dinamo București. (D.C.)

Vezi si

Încep optimile de finală la Euro 2023 cu Italia și Germania favorite în prima zi

Elveția va încearcă să-și mențină ritmul și să se impună sâmbătă încă o dată în …