Saturday , June 29 2024

Juniorul Suceava a cucerit argintul la „Bacău Trophy” cu grupa de 2014

Echipa pregătită de Daniel Bostan a pierdut finala mare a turneului la loviturile de departajare, 4-5 în fața celor de la Viitorul Târgu Frumos

ACS Juniorul Suceava a ocupat locul 2 la turneul “Bacău Trophy” – categoria 2014, acolo unde s-au înscris la start 20 de echipe.

Formația pregătită de Daniel Bostan a pierdut finala mare, disputată în fața celor de la Viitorul Târgu Frumos, la loviturile de departajare, cu scorul de 4-5, după 2-2 în timpul regulamentar de joc.

Echipa suceveană a câștigat grupa din care a făcut parte cu victorii pe linie: 11-1 cu Golden Boys Pașcani, 4-0 cu Academia Orheanu Comănești, 6-3 cu Viva Activ Buhuși și 7-1 cu Forza Junior Costuleni, iar în semifinale a trecut de Atletico Bacău, cu 4-1.

Juniorul Suceava a obținut la final și unul dintre premiile individuale prin Alexandru Popescu, desemnat cel mai tehnic jucător al turneului la categoria 2014.

Daniel Bostan a mizat la “Bacău Trophy” pe următorul lot de jucători: Alex Iacob, Alex Pițu, Fabian Oprițescu, Ştefan Gorcea, Alexandru Popescu, Lucas Găitan, Ianis Ocu, Matei Gheorghiță, Alex Rotariu, Teodor Solovăstru, Yannis Grigoriciuc, Liam Ilaș și Mihnea Buruiană.

Tot în ultimul weekend de la Bacău Trophy, Unirea Suceava a ocupat locul 4 la categoria 2013, după 0-1, în finala mică, cu Real Galați. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Încep optimile de finală la Euro 2023 cu Italia și Germania favorite în prima zi

Elveția va încearcă să-și mențină ritmul și să se impună sâmbătă încă o dată în …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *