Saturday , June 29 2024

Atacantul Denis Drăguș a semnat cu turcii de la Trabzonspor

Fotbalistul Denis Drăguş, prezent cu naţionala României la EURO 2024, a semnat cu echipa turcă Trabzonspor, a anunţat marţi agenţia Anadolu.

Denis Drăguş, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract pe patru ani cu formaţia care a încheiat pe locul 3 sezonul trecut din Super Lig.

Trabzonspor a ajuns la un acord cu clubul belgian Standard Liege privind transferul definitiv al lui Drăguş. Formaţia din oraşul Trabzon va plăti 1,7 milioane de euro pentru internaţionalul român. Drăguş va primi un salariu de 1,575 milioane de euro pe sezon la noua sa formaţie, potrivit Agerpres.

În stagiunea 2023-2024, Drăguş a fost împrumutat de Standard Liege la altă echipă din Turcia, Gaziantep, şi a contribuit decisiv la salvarea acesteia de la retrogradare, reuşind 15 goluri şi un assist în 35 de meciuri. La Gaziantep, Drăguş a fost coleg cu românii Florin Niţă, Deian Sorescu şi Alexandru Maxim. Printre antrenorii echipei din sezonul trecut a fost Marius Şumudică.

Drăguş a fost titular în cele două meciuri disputate până acum de România la EURO 2024 şi a marcat un gol în victoria cu Ucraina (3-0).

sursa: Agerpres

Vezi si

Alexia Petruneac – noua speranță a handbalului feminin sucevean

La doar 13 ani, Alexia joacă de la egal la egal cu adversare și cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *