Wednesday , July 3 2024

Wimbledon. Venită din calificări, Anca Todoni se califică la 19 ani în turul al doilea. Irina Begu, eliminată

Jucătoarea de tenis Anca Todoni, locul 142 WTA, venită din calificări, s-a calificat luni în turul al doilea la Wimbledon. În vârstă de 19 ani, Anca, aflată în premieră pe tabloul principal la un Grand Slam, a trecut în runda inaugurală se sportiva sârbă Olga Danilovic, locul 116 mondial, scor 7-5, 6-1. 

Meciul a durat o oră şi 21 de minute. În turul următor, Anca Todoni va evolua cu învingătorea din meciul dintre americancele Coco Gauff, locul 2 mondial, şi Catherine Dolehide, locul 51 mondial

Tot luni, în prima zi a turneului, Irina Begu a părăsit Wimbledonul. Sportiva de 33 de ani, de pe locul 126, a cedat în fața chinezoaicei Lin Zhu, 30 de ani, locul 61 mondial.

Irina a cedat primul set la zero, în doar 24 de minute. Zhu a câștigat și primele două game-uri din setul doi. Begu a luat primul punct abia în a nouălea game al meciului. Al doilea set a fost ceva mai echilibrat, dar asta pentru că, odată ce a fost condusă cu 5-1, Irina a avut probabil o răbufnire de orgoliu și a reușit să ajungă la 5-4. Begu a pierdut însă cu 6-4 și a fost astfel eliminată de la competiția din Londra.

Vezi si

FOTO. Cum au lăsat Tricolorii vestiarul din Munchen după meci. Scrisoare pentru organizatori

Vestiarul tricolorilor la stadionul din Munchen, unde s-a disputat meciul României cu Olanda, din optimile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *